Naschoolse jongeren opvang bij Bali Dewata in Ubud.

Deze geweldige 3 jongemannen wisten uit eigen ervaring dat als je om 14.00 uur uit  school komt, en vader en moeder aan het werk zijn, de verleiding om dingen te doen die niet goed voor je zijn, erg groot is.

Daarom hebben zij deze vorm van naschoolse opvang opgezet.

De jongeren krijgen daar een warme maaltijd, computerles, Engelse les, Balinees Dansen, sociale omgangsvormen, en sport.

Wij zijn daar met ons BHF-team geweest, en zijn verrast door vrolijkheid, beleefdheid, en de engelse gesprekken die we met deze jongeren gehad hebben.

BenHeart heeft ze in korte tijd zijn Yell Akkamella huhate geleerd, en ons life nummer; Let us try to make another world.  Wat hebben ze dat snel onder de knie zeg.

 

Ook krijgen ze bij Bali Dewata computerles, want deze kids hebben natuurlijk geen eigen iPad of computer.  Dit is voor hun toekomst echt belangrijk. Dus wij vragen mensen die nog een goede laptop of iPad hebben, deze mee te nemen naar Bali, of aan ons te geven zodat wij proberen of iemand dit voor hun mee kan en wil nemen. Versturen is echt te duur.  Ook hopen wij  dat we dit jaar wat geld  beschikbaar hebben om daar een nieuwe computer of laptop te kunnen kopen.

 

Ook deze jongeren uit merendeels arme gezinnen verdienen een toekomst.

EN DAT KAN DOORDAT U MAANDELIJKSE DONATEUR BENT/WORDT

Leave a Comment