ONZE SPONSOREN

De Ben Heart Foundation is dankbaar dat vele bedrijven, organisaties, donateurs en onze Special Friends de Foundation al sinds 2003 ondersteunen. Zij hebben er mede voor gezorgd dat vele projecten, verspreid over Java, Bali en Lombok, zijn gerealiseerd. Mede hierdoor is de Ben Heart Foundation een gerespecteerd/erkende liefdadigheidsinstelling en een non-governmental organisatie in Indonesië. WORD SPONSOR Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Merapi Tour & Travel

Merapi Tour & Travel is ontstaan in 2008 door de overname van Triangle Tours. Daarmee beschikte Merapi direct over een aanbod van zowel individuele als groepsreizen voor met name reizigers met een Indische achtergrond.
Merapi heeft dit uitgebreid met individuele- en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen.Onze bestemmingen gaan verder dan Java en Bali. In 2009 hebben we Sumatra, Sulawesi, de Sunda-eilanden en Papua in ons aanbod opgenomen. In 2010 hebben we de Molukken daar aan toegevoegd met het pareltje Banda.

Stichting Max

Stichting MAX Maakt Mogelijk (MMM) is opgericht op 13 maart 2006 en heeft als doelstelling: het bevorderen en ondersteunen van het maatschappelijk en geestelijk welzijn van ouderen in de samenleving. Om die doelstelling te bereiken initieert, realiseert en ondersteunt de stichting projecten om de leefomstandigheden van met name ouderen substantieel te verbeteren. Wensen op dit terrein van individuele ouderen worden soms ook vervuld. De stichting kijkt niet alleen naar de leefsituatie van kwetsbare ouderen in Nederland, maar heeft met name aandacht voor de mensonwaardige leefomstandigheden van hulpbehoevende, vaak chronische zieke ouderen in straatarme landen aan de randen van Europa en daarbuiten; ongeacht etnische afkomst, religie of politieke overtuiging. Daarnaast wil MAX Maakt Mogelijk het publiek bewustmaken van de leefsituatie waarin de armste ouderen leven.

C&L Lichtreclame

C&L is gespecialiseerd in verlichte en onverlichte reclame. Van ontwerp en productie tot en met montage en onderhoud. Wij houden van mooie lijnen en van werken met goede materialen. Van vakwerk tot in de kleinste details. Daar worden we blij van. U wilt met uw logo of bedrijfsnaam de aandacht trekken. Opvallen. Zichtbaar zijn. Met lichtreclame zet u letterlijk een spotlight op uw bedrijf. Maar er zijn veel meer vormen van reclame. Dus wat is wijsheid?Wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. We luisteren naar uw wensen, denken mee en zorgen er altijd voor dat idee en eindproduct met elkaar overeenstemmen. WORD SPONSOR Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klein Optiek, maak kennis met ons team!

Wij laten je u graag kennis maken met onze specialisten. Onze specialisten helpen u graag met al uw oogproblemen en het uitzoeken van de perfecte bril voor u. U kunt gemakkelijk een afspraak maken of nog  meer te weten komen van onze medewerkers via onze website. https://www.optiek.com/