WIM_4209

DE DRIE BROERS EN HUN FAMILIE .

 

Deze 3 prachtige mannen wonen met hun gezinnen, en familie in een Dessa in Ubut, langs een openbare weg.

De 3 broers, met de naam Ketut, JPee en Komang, zijn vanaf hun geboorte gehandicapt. Zij hebben alle 3 de ziekte van  OSTEOGENNESIS IMPERFECTA =OI  =zwak bindweefsel, verstoorde botaanmaak, vergroeiingen en misvormingen ect.

 

De broers wonen gelukkig samen met hun familie in een kleine Dessa.  Deze mannen  zijn bijzonder creatief, en maken sieraden, chips, en schilderijen om zo iets geld te kunnen verdienen. Zij gaan dan met hun rolstoel de straat op, in de hoop dat ze iets verkopen. Wij als BHF zijn deze mannen net voor de Corona gaan ondersteunen met maandelijks voedsel.

Hun droom is al jarennnnnnn een eigen winkeltje  aan de grote weg in nabijheid van hun kamertjes.  Hier kunnen zijn hun sieraden, schilderijen en chips verkopen, zodat zij in de regentijd en moesson droog kunnen zitten en hiermee hun eigen onderhoud kunnen creëren. Vooral zelf voorziend kunnen worden.

Wij hebben bedacht dat als je er ook koffie en thee met kleine snacks verkoopt er een goede toekomst voor deze koffiecorner is.

 

Wat zou het geweldig zijn als wij in september/ oktober kunnen beginnen met bouwen, zodat ze met de regentijd droog zitten.

 

Inmiddels heeft een  architect hun bezocht om de aanpassingen die nodig zijn met hun door te nemen, en ook hebben wij een aannemer laten kijken, wat mogelijk is en wat de kosten ongeveer worden.  De kosten worden beraamd tussen de 20.000,/25.000,-- euro.

We hebben op dit moment al 4000 euro bij elkaar en bidden en hopen dat dit ons cadeau voor ons 20 jarig bestaan gaat worden. HELPT U ONS MEE, om hun droom uit te laten komen..

 

Dit jaar bestaat BHF alweer 20 jaar, en dat willen we graag met jullie samen vieren.

OP 10 SEPTEMBER A.S. IN DE ZAAL VAN DE WIEKEN, MOLENWEG 18 IN VAASSEN

 

Voor 10 september kunt U als vaste donateur/sponsor als eerste uw kaarten bestellen.

Vele artiesten zullen belangeloos optreden, en er wordt  een GROTE LOTERIJ gehouden, met  o.a. een hoofdprijs van 1 een vakantie  voor 4 pers. in een chalet in Duitsland!!!

Daarbij gaat niemand met lege handen weg, want voor u als donateur ligt er een prachtige verrassing voor u klaar, en iedereen krijgt een goodybag mee naar huis.

 

Via Lia matthieu (06 29040262) of Ineke kratzsch (inekekratzsch@gmail.com) kunt u de kaarten alvast bestellen.

Wacht niet te lang want bij 250  kaarten houd het op. En vol is vol.

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten, en hopelijk kunnen wij samen met jullie

DE DROOM VAN DEZE 3 BROERS UIT LATEN KOMEN

Leave a Comment