Knipsel
 

Ravenweg 150

7333 AC APELDOORN

Nederland

Tel.+31620038215/

031555333698

Email; Inekekratzsch@gmail.com

Info@benheart.nl

Bank; Rabobank

NL75RABO 010752974

k.v.k.nr.41039278

Website:www.benheart.nl

 

 

Datum: juni 2023

Beste special friends, donateurs, en sponsors  van de BenHeart Foundation.

 

Wij zijn al weer een paar weken thuis van ons bezoek aan onze projecten in Bali en Java en dus weer tijd voor de nieuwsbrief van dit bezoek. Wij hebben dankzij jullie maandelijkse donaties en sponsoring weer heel veel kunnen doen. De mensen zijn u hier erg dankbaar voor. De kinderen doen het geweldig op school, en wij hebben heel wat voedselpakketten, kleding, medicatie, en vitamines mogen wegbrengen.

De gevolgen van de Corona waren nog goed te zien, veel leegstand en verpaupering. Maar ook nieuwe kleine winkeltjes waar men de schouders er weer onder ging zetten.

Wij hebben wederom geprobeerd om daar te zijn waar het echt nodig was, en dat was deze keer heel veel.

De kinderen, ouderen en gezinnen waren erg blij dat we op bezoek wamen.

Bij het kinderhuis Grace werd een nieuwe waterpomp gegraven, de voorraad kasten aangevuld, nieuwe pannen, verlichting  en nieuwe bezems aangeschaft.

Ook voor de bewoners van het Familiehuis 1 in Denpasar werden de kasten gevuld tijdens de renovatie.

Daarnaar kregen we een noodkreet uit Java. Door de krachtige aardbeving  in Ciancur (waar veel slachtoffers zijn gevallen) was de nood erg hoog. Geen dak meer boven hun hoofd. Veel dekzeilen, dekens, verbandartikelen gebracht. Ben Heart bracht vrolijkheid op de betraande en zorgelijke gezichten door met hun te zingen en te dansen. Onze Hana is daar 2 maanden gebleven voor hulpverlening ter plekke.

Daarna ook nog naar Jogjakarta geweest, waar  we een kampung bezochten waar alleen ouderen wonen. Daar was de armoede erg groot, en wat waren de oudjes mager zeg. Daar zijn we erg van geschrokken. We konden met jullie hulp 55 grote voedselpakketten weggegeven.

 

Met vriendelijke groet,

Ineke Kratzsch

 

Leave a Comment